cookies error
На сайті представлено 269872 товарів, 253 магазини
 
  
Реєстрація Продавця

На Ваш Email відправлено лист з лінком для активації. Прохання перейти по цьому лінку.

У випадку, якщо Ви не отримали листа, перегляньте папку ‘Спам’.

Вітаємо!

Ви зареєструвались на SvitStyle.

Завершення реєстрації в особистому кабінеті

Політика конфіденційності SvitStyle

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1

Дана Політика конфіденційності встановлює порядок одержання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує ТОВ «Інтелекс» (ідентифікаційний код 31527503), якому належить сайт SvitStyle.com.ua, від користувачів сайту при реєстрації Компанії на сайті SvitStyle.com.ua, а також під час використання сайту SvitStyle.com.ua. Персональні дані користувача заповнює Користувач.

1.2

Для того щоб здійснити реєстрацію на сайті SvitStyle.com.ua і використовувати сайт SvitStyle.com.ua, Користувач повинен уважно ознайомитися з Даною Політикою конфіденційності та висловити свою повну згоду з її умовами натисканням кнопки «Зареєструватися» на сайті SvitStyle.com.ua в розділі «Створити магазин».

1.3

Користувач не має права використовувати сайт SvitStyle.com.ua, якщо він не згоден з умовами Даної Політики конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди з SvitStyle.com.ua або не є уповноваженою особою компанії.

1.4

Реєструючи Компанію на сайті SvitStyle.com.ua, Користувач і вносячи персональні дані та / або надаючи ці дані іншим шляхом, та / або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту SvitStyle.com.ua та / або використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами Даної політики конфіденційності. Користувач надає ТОВ «Інтелекс» право одержувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані користувача за умовами Даної Політики конфіденційності.

1.5

Дана Політика конфіденційності не регулює і ТОВ «Інтелекс» не несе відповідальності за одержання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних користувача третім особам, що не перебувають у власності або під управлінням ТОВ «Інтелекс», та фізичними особами, які не є працівниками ТОВ «Інтелекс», навіть якщо Користувач отримав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту SvitStyle.com.ua або розсилки.

1.6

Користувач визнає, що у разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки і захисту його персональних даних і даних авторизації треті особи можуть дістати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних користувача. ТОВ «Інтелекс» не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.7

Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних у базу даних «Клієнти ТОВ «Інтелекс» буде лист-повідомлення, надіслане на електронну пошту користувача, вказану при реєстрації.

2. ЯКІ ОСОБИСТІ ДАНІ МОЖНА ЗБИРАТИ

Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім'я, прізвище, по-батькові, уповноваженої особи компанії, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування компанії. Також ми можемо збирати іншу інформацію:

  • Файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача і надати залежні від цього сервіси
  • IP-адресу користувача, для того, щоб показати рекламу і вести журнал активності Користувача
  • Інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційованих Користувачем
  • Поведінку користувача на сайті
  • Всю інформацію ми збираємо «як є» і не змінюємо в процесі збору даних.
3. ЯК ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС БУДЕ ВИКОРИСТОВУВАТИСЯ КОМПАНІЄЮ. МЕТА ВИКОРИСТАННЯ.

Ми можемо використовувати Ваше ім'я, прізвище, по батькові, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації Вас як користувача SvitStyle.com.ua. Ми можемо відображати ім'я, прізвище, по-батькові, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування компанії на сторінках SvitStyle.com.ua, поштову адресу для відправки кореспонденції.

Ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти Вас про нові можливості, акції та інші новини SvitStyle.com.ua. Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки за його контактною інформацією.

Інформацію про Вас, у тому числі персональні дані, використовують з ціллю забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов'язань з надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як користувача сайту, з метою надання та пропозиції, послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправлення комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиції нових послуг, передачі будь-якої інформації, відмінної від предмету договору, проведення розрахункових операцій, подання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів сайту, розміщення інформації про клієнта на сайті власника бази персональних даних, створення і підтримка персональної сторінки клієнта на сайті власника.

4. УМОВИ НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО БАЗИ ДАНИХ

Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків, передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з цією політикою збереження конфіденційності, надає право ТОВ «Інтелекс» розкривати свої персональні дані третім особам, які надають ТОВ «Інтелекс» послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки. Треті особи можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки у тому випадку, якщо вони надають послуги ТОВ «Інтелекс» і лише ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.

Також розкриття персональних даних здійснюється при замовленні Користувачем товарів / послуг на SvitStyle.com.ua постачальнику таких товарів послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача і його замовлення.

Також розкриття персональних даних без згоди користувача або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

  • за обгрунтованими запитами державних органів, які мають право затребувати і отримувати такі дані.
  • у тому випадку якщо, на думку ТОВ «Інтелекс», Користувач порушує умови цієї Угоди та / або інших договорів і угод між ТОВ «Інтелекс» та Користувачем.
5. ЯК ЗМІНИТИ / ВИДАЛИТИ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ АБО ВІДМОВИТИСЯ ВІД ПІДПИСКИ

Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити / видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки, для цього досить скористатися розділом «Особистий кабінет». Робота деяких можливостей SvitStyle.com.ua, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни / видалення інформації.

Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем.

Достатнім повідомленням Користувача про видалення чи іншу обробку персональних даних буде лист (інформація), надіслана на електронну пошту, вказану Користувачем.

6. КОНТАКТНА АДРЕСА ДЛЯ БІЗНЕСУ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ ПИТАНЬ

У разі виникнення питань, побажань, скарг щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за контактною адресою: info@SvitStyle.com.ua, вул. Дж. Вашингтона, 4а, корпус 11, оф. 45, Львів, Україна, 79032. ТОВ «Інтелекс».

Користувачеві за письмовим запитом та при пред'явленні документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

7. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ, ЯКУ ЗБИРАЮТЬ

Ми робимо всі запобіжні заходи для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні поза межами нашої корпоративної мережі. Тільки ті співробітники ТОВ «Інтелекс», яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третім сторонам.

8. ЗМІНИ В ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ.

Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. У такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те як ТОВ «Інтелекс» на SvitStyle.com.ua захищає інформацію про користувачів.

ТОВ «Інтелекс» не несе відповідальності за збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов Даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ.

У випадку, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається суперечним закону, або недійсним, це не вплине на решту положень, які, не суперечать закону, вони залишаються в силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Користувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI.
Дана Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час користування сайтом SvitStyle.com.ua він, при передачі своїх Персональних даних, погодився з умовами даної Політики конфіденційності та діє до тих пір, поки на сайті SvitStyle.com.ua зберігається будь-яка інформація про користувача, в тому числі, персональні дані.

bigmir)net TOP 100